Vichendul ăsta să nu vă faceţi program !!!
Sunteţi la dispoziţia mea şi vă aştept să ne ghiftuim împreună.
Unde?
Aici:
Deci, Vineri, Sâmbătă şi Duminică între orele 10.oo şi 20.oo, vă aştept la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară de pe CALEA ARADULUI DIN TIMIŞOARA
unde am pregătit o CUINĂ BĂNĂŢANĂ aşa ca la mama ei.
Am alături numai spuma spumelor în gătitul tradiţional şi o să ne facem de cap cu mâncare sănătoasă, beutură adevărată, muzică, dans şi voie bună.
Şi iată programul CUINEI în linii mari:
Vineri
Deschiderea
festivă a Cuineri ora 10.oo. Oaspeţii vor fi întâmpinaţi cu pită şi sare.
Spectacol susţinut de ansamblul din Pecica.
Expoziţie
culinară realizată de orasul Pecica, va fi servită PITĂ CU UNSOARE
MUSAFIRILOR , gastroshow cu Uica Mihai.
Sâmbătă
Demonstraţii
culinare din Banatul de Pustă realizate de din
Beregsăul Mare, gastroshow cu Uica Mihai.
Duminică
Expoziţie de artă
culinară realizată de elevii Colegiului Economic Francesco Nitti din
Timişoara, Gastroshow cu Uica Mihai.
În cadrul Gastroshow- urilor Uica Mihai va
pregăti:
- ZAMĂ DE BOLOVAN
- ZUPĂ DE OAIE CU TĂRHANĂ
- OAIE LA CEAUN (SLOI)
- PĂSULĂ CU
AFUMĂTURĂ
- PAPRICAŞ CA LA
ORAŞ CU GĂLUŞTE DIN FĂINĂ DE NUCĂ ŞI ALUNE
- PITĂ DE MĂLAI
- TOCANĂ DE
BUREŢI CU SMÂNTÂNĂ ŞI MĂRAR
-
TĂRHANĂ CU PREZĂL ŞI NUCĂ
Mâine tai cinci oi galben de grase şi junghii şi un purcel de o sută de kile, ca să avem ce rândui pe mese.
Am mai pregătit bureţi muraţi, zacuscă de bureţi şi o surpriză culinară despre care vom vorbi la faţa locului.
Aşa că haideţi la Expoziţie şi bucuraţi- vă de snaga şi vârtoşenia BANATULUI !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu