12.31.2014

Rebelionul secoşenilor- faza unu

 Doar trei ore de trudă (dacă ai scule bune, dexteritate şi eşti strâns cu uşa) şi gata, ne pregătim să încălecăm Fordul rablagit care ne duce în anul viitor.
 Aici avem Humus, pe care îl folosim garnitură la fripturi


 Un purcel de lapte fraged umplut cu mere, vişine, cireşe şi praz
 Medalioane de struţ în sos picant
Şi doişpe cleni îndopaţi cu pătrunjel verde, pulpă de lămâie şi unt, aranjaţi să îi băgăm în cuptor cu jumătate de ceas înainte de bomba cu neutroni de răchie.
Şi mai are Nemţoaica neşte sarsanale cu: dulceaţă de ardei iute, sos de hrean, Djajik, sos de lămâie cu verdeţuri şi smntână toată carnea pentru ciorba de potroace şi o lingură mare de lemn ca să mă croiască dacă o să beau prea mult.
Cred că până la ziuă o să rrrupă lingura de trei ori...
Ah !!!
Era să uit.
SĂ VĂ ÎMBUCURE DUMNEZEU SUFLETELE 
ŞI SĂ VĂ ŢINĂ ÎN PALMA SA !
LA MULŢI ANI !!!

2 comentarii:

Elena Toma spunea...

LA MULTI ANI! Sa ai parte de sanatate si de tot binele din lume langa familie si oamenii dragi care-ti dau o mana de ajutor sa faci lucruri minunate, om bun si special care esti, domnule Uica!

Dana2dor spunea...

La multi ani frumosi si buni, Uica draga, iar anul care vine sa-ti aduc numai lucruri bune, sanatate si bunastare!
Te imbratisam cu drag, Dana si Cristi