5.23.2012

Tigaia uriaşă

După lupte, chinuri şi emoţii, am reuşită să termin tigaia uriaşă. Are 1,2 metri diametru înălţimea de 15 centimetri şi capacitatea de 130 de litri. Intră în ea un porc hăcuit şi mai ceva pe deasupra.
Săptămâna asta sunt la Cluj, mă găsiţi de vineri încolo pe strada Potaissa, unde are loc un festival gastronomic internaţional, şi împreună cu colegii mei de la ACEEA voi găti friptură de porc cu sos de chimion, cartofi ţărăneşti, pită friptă în grăsime cu usturoi verde, bulz de mămăligă umplută, papricaş de pui, salată de leurdă şi verdeţuri cu caş proaspăt şi ce ne-o mai trece prin cap. Avem băuturi clasa unu, muzică din Ardeal şi Banat şi multă vpoie bună.
Doar voi mai lipsiţi.
Aşa că vă aştept să întinaţi din tigaie şi să ne vedeţi cum gătim ca nişte spiriduşi.
Eu, Adrian Neag, Tiberiu Mocuţa, Tiberiu Kiss, Ciprian Tătaru, şi bineînţeles, nelipsitul Radu Zărnescu care o să aibe grijă de noi să nu ne îmbătăm.
Veniţi la Uica să vă lingeţi pe degete şi să vă miraţi de tigaie !!!

2 comentarii:

Dana Burlacu spunea...

Suna atat de bine si parca ma cheama sunetul tigaii...
Mi-e dor de voi.
Inspiratie si vreme buna la Cluj.

Adrian Neag spunea...

Uica, muica, suntem pe drum, venim din Fagaras cu slana faina, cu ceapa rosie si cas bun !!!
Si o țâră de rachie !!!