1.08.2014

Vis erotic


.


Am început să am vise erotice, ceea ce la vârsta mea e suficient de ruşinos ba chiar îngrijorător
Bunăoară, astă noapte am visat că fac dragoste cu o iahnie de fasole. Gătită în oală de lut pântecoasă, era plină de boabe cu pieliţa uşor cafenie, înecate într-un sos roşu cu gust puternic de ardei copt, iar aroma de făină prăjită în untură, era tăiată de rafinata senzaţie răcoroasă dată de mărarul proaspăt. Bucăţi mari de pecie scoasă din garniţă stăteau lângă hălci de jambon afumat şi rondele groase de cârnat de Bihor, condimentat şi bine usturoiat.
- Hai, ia-mă, ia-mă cu totul! şoptea dispeată iahnia, iar eu, mă dădeam de ceasul morţii:
- Nu pot, n-am cu ce, n-am cu ce...
Şi aşa era, nu aveam nici polonic, nici farfurie, nici lingură...
Pe masă stătea doar o pâine rotundă şi arămie, ca un pântec de femeie ce stă să nască şi invadat de pofte năvalnice, am frânt pâinea în mîini, în dăraburi mari şi am prins să înfulec direct din oală, înmuind coltucele  în sos, încercând să prind cât mai multe dintre boabele moi şi cu gust de început de ev, apoi mi-am vârât degetele făcute ghiară în oală şi am prins să înfulec pe nemestecate afumături, cărnuri, fasole, toate de-a valma.
Aroma de păstârnac şi dafin mă înebunea, sosul îmi curgea pe bărbie, mâncam în neştire, cu ochii închişi, inundat doar de plăcerea instantanee a actului în sine, simţeam că sunt puternic, majestos, de neînfrânt şi nu m-am oprit până ce oala a fost goală, goală, goală...
Şi sfârşit, dar plin de o plăcere nemăsurată, m-am prăbuşit într-un hău roz, în care pluteam răvăşit.
Visul a fost scurt, dar atât de intens, încât am sărit din somn plin de transpiraţie.
M-am dus la frigidere, dar acolo era pustiu ca în Sahara, aşa că mi-am aprins o ţigară şi am ieşit în noapte să caut stelele.
Era un întuneric translucid peste salcâmi şi tei, stelele păreau doar palide imitaţii şi bătea un vând plăpând dinspre dealuri.
Şi tot oraşul mirosea a iahnie....
Ce credeţi, trebuie să mă duc la psihiatru?

4 comentarii:

cheilenereinfo spunea...

Inseamna ca si eu trebuei sa merg la psihiatru. :D Foarte apetisant visul iahnirotic.

Anonim spunea...

Nebunaticule! :) Cum sa te duci la doctor? Doar nu vrei sa inebuneasca si el :D

Adi spunea...

Uico...mai am io in frigider o portie pentru maine dimineata (drept n-are carnati si dafin), dar e la fel de apetisanta...si frigiderul fara ea va ramane la fel de...sexi :)

Adi spunea...

Imaginea e cumva o pictura Dali?