4.19.2012

I-am spart în gură pe extratereştrii

Păi ce mama lor de constelaţia Lira, se cred stăpânii universului şi îşi permit- tupeiştii- să ne răpească după cum vrea muşchiul lor...
Le-am dat o lecţie de să mă pomenească şi să nu mai calce cu blidele lor cu reacţie hiperluminică prin partea asta de univers în care locuiesc eu... că îi ia mama lor de farfurişti şi de...
Doamne, ce m-a apucat... ce venin au turnat extratereştrii ăştia în mine... ce m-au scos din pepenii mei...
Offf! întrerup postarea să mă duc până în podrum (pivniţă) să scot o măsură (3,14 litri) de Aligote producţie 2009 ca să îmi stâmpăr nervii... RĂMÂNEŢI PE APROAPE !!!

Hîc! am fost în podrum. Nenorociţii de extratereştrii mi-au furat tot Aligotul... şi Frâncuşa ... şi Burgundul, fala mea într-ale vinoaselor... nu mai zic de rachiu, că l-au băut ca nemernicii direct din damigene, hara- para au făcut şi mi-au risipit toată colecţia băubilă a sărbătorilor din anul ăsta.
O să fiu nevoit să mă duc precum românii care stau la bloc, să îmi cumpăr de cele beţivăneşti în sticlă, din market şi din crame...
Nu îi iert !
Nu îi iert !
Nu îi iert...
Doamne că mi-e teamă să mă apropii de cămară, aveam acolo încă patru şiruri de cârnaţi apelpisiţi din amestecătură de oaie, vită şi porc, un ceardaş întreg de cârnăciori cu cimbru şi două şunci cu şoriciul prins de mucigai alb- bunătatea lumii.
Dacă au dat iama şi în cămară, vă jur că am să le arunc planeta în aer...
Nu, de afumături nu s-au atins, fraierii...
Probabil că nu le-au prins gustul !
Să vă povestesc:
M-au dus pe planeta lor să gătesc o cină festivă în cinstea preşedintelui lor, un fel de Băsescu, dar mult mai blajin şi mai tăcut. La viaţa lui a fost aviator şi se ştie, aviatorii sunt mai altcumva decât marinarii.
Şi m-am apucat de gătit. Mi-au pus la dispoziţie o bucătărie înzestrată ultimul răcnet, zece ajutoare care mă ascultau aşa cum ascultă trupeţii de caporal şi o cămară plină cu de toate.
Ei au un aparat de recepţie moleculară, dacă doreşti un aliment ceva, formezi un cod digital şi aparatul îţi livrează chestia pe care ai comandat-o într-o fracţiune de secundă. Cred că aţi mai văzut aşa ceva în Star Trek.
Şi am pregătit vreo zece aperitive, o ciobiţă din gâturi de struţ cu carfiol şi mentă neagră, fripturi de cangur în sos de trandafiri, somn îmbălsămat cu smochine uscate şi trufe la cuptor, un hipopotam la frigare şi două deserturi din aripi de libelulă cu miere de palmier şi sos de petale de lalele.
Numai nebunii pe care le-am comandat aparatului de recepţie moleculară. Cel mai greu a fost cu hipopotamul fiindcă mi l-a livrat viu şi ne-am chinuit o grămadă până l-am asomat conform normelor intergalactice. Adică i-am dat să bea două găleţi de vodcă Gorbatchov până l-am făcut turtă, după aia i-am dat la mir.
Şi au mâncat extratereştrii , de s-au făcut ţâfoi iar la urmă preşedintele mi-a dat o decoraţie şi un vaucer la
cel mai tare site de pe care poţi cumpăra cărţi CU UN SINGUR CLICK, metoda cea mai rapidă de cumpărături online.
În plus am primit şi un iPAD 6 cu care am şi făcut o probă, adică mi-am comandat o carte:
O carte a lui Steve Jobs, pe care mi-o doream de mult.
Şi am plecat acasă nerăbdător să vă povestesc ce trăsnăi am gătit în Lira şi să râdem împreună de extratereştrii.
Şi n-aveţi teamă, că îmi umplu eu pivniţa cu alte băuturi, că doar am prieteni de nădejde...

Un comentariu:

Mariana Gabriela Vladut spunea...

Aoleuuuu uica, deci dumneata(scriu asa pentru maxima diferenta de varsta de doua zile dintre noi, dumneata fiind cel mai "in varsta":) )i-ai invatat pe farfuridei cu cnedli cu povidla ! Ca mi-au golit nenorocitii toate oalele,de nu mai am nici de leac , si umblu ca bezmetica prin piatz sa caut ...dar ioc, asta nu se gaseste, e mai greu de gasit decat lira(aia din pozonari, ca aia de pe cer stiu cam pe unde e)!
Ce ne facem cu astia, cum naiba sa-i dezvatam de dat cu jula prin camari?
Io zic sa le pui apa acra in damigene, poace or rugini o tara pe dginuntru , iara eu le-oi pune zmoala in oale, sa li se inclesteza gintii.Poate asa om scapa cu proviziile intregi.