12.23.2011

Actiune caritabila

O initiativa foarte frumoasa a grupului de tineri de la ROTARACT Lugoj, sustinuti de Primaria Lugoj. Maine, vor pune sa fiarba un cazan de papricas, din 40 kg. de carne si 100 kilograme de cartofi. Bucatarul de serviciu este bineinteles UICA MIHAI care a a dus cazanul de 500 de litri pentru ca si lugojenii sa il poata vedea. Mancarea va fi servita gratuit celor nevoiasi. Actiunea incepe maine, sambata, in fata Casei de Cultura, langa bradul de craciun. Vom porni cazanul la ora 8 si la ora 12 vom servi prima portie.
Fac pe aceasta cale un apel la lugojenii cu suflet. Treceti astazi pe la taraba mea de langa brad si aduceti ceva pentru pus in cazan. Un kilogram de cartofi, ori doua cepe sau doi morcovi, un sfert de kilogram de carne, ori carnati sau afumatura, o paine sau orice alt aliment care va prisoseste. E pacat sa nu umplem cazanul pana sus.
Aveti multumirile lui Uica Mihai precum si cele ale organizatorilor. Si maine sa nu lipsiti sa gustati din cazan. Astept raspunsuri de la cei care au citit acest mesaj.

Un comentariu:

Radu Popovici spunea...

Ma nucur ca exista oameni atat de inimosi ca tine. Sarbatori feficite alaturi de nemtoaica ta, prietene!