11.20.2011

Lacrimi

Dragii mei, aşa cum poate vi-aţi dat seama, nu sunt un expert în mânuirea internautică a feisbucului şi a comunicărilor încrucişate. De aceea, astăzi pregătindu-mă să îmi scriu materialul pentru ÎN CUINĂ LA UICA MIHAI http://www.facebook.com/pages/%C3%8En-cuin%C4%83-la-Uica-Mihai/204820736261004 am intrat pe pagina mea cautând postari mai vechi ca sa dau de urma unui prieten care a venit la Timisoara şi mi-a adus Sghinduf. Am dat de o listă imensă cu felicitări de ziua mea (8 noiembrie) am reuşit să număr până la 500 de felicitări scrise pe perete şi m-am oprit înecat în lacrimi. De-abia acuma îmi dau seama că sunt băgat în seamă de atâţia oameni de pe planeta asta, că am atâţia prieteni cum nici nu mi-am imaginat că aş putea avea vre-o dată. Sincer am plâns şi vreau, cu nepriceperea mea internauticească să vă mulţumesc tuturor celor care m-aţi tras de urechi de Sântu Mihai. Să mă credeţi pe cuvânt că am plâns. Cine a făcut internetu ăsta, merită blagoslovit. În viaţa mea n-am avut niciodată atâţia goşti la mine în cuină. Să vă trăiască Dumnezeu şi să vă ţină în palmă ca pe nişte lacrimi dulci ale pământului

5 comentarii:

Lucia... de la Otelu!! spunea...

iti spun si eu inca o data La multi,multi ani,aici pe blog ca nu sant ``fan``facebook``! si nici n-am de gand sa fiu !chiar nu-mi place !!

Naina spunea...

Sa fi sanatos si sa ne mai incanti inca 100 ani de acum incolo cu retete si vorbe frumoase cum numai tu stii!!! Ai pupat-o pe d-na Geta cum te-am rugat???

Uica Mihai spunea...

Sigur Naina, si ea te pupa pe tine !

maria elena spunea...

La multi multi ani!

Mihaela spunea...

Si pe dumneavoastra sa va binecuvanteze Domnul si sa va deschida multe usi pentru talentul pe care il aveti!