1.19.2014

La şhop pe Internet


Fica mea, Oana Laura, aici în poză cu Vlăduţ, nepotul meu cu minte brici, a hotărât să îşi schimbe oalele, cratiţele şi tigăile din bucătărie, fiindcă are numai vechituri, de pe vremea socrilor. 
Şi normal că, a apelat la specialistul de Uica Mihai consultându-mă în ceea ce priveşte dotările.
Aşa că m-am pus pe treabă, ba chiar am luat-o foarte în serios şi unde să îţi faci cumpărăturile dacă nu pe internet. Că ajuns măi puişorilor internetul ăsta o piaţă deschisă care îţi ia minţile. Găseşti să târguieşi ce vrei şi ce nu vrei, numai timp să îţi faci. Şi să ai buzunarul bazat. De fapt tocmai acest fel de comerţ electronic te ajută să faci economii, ia uite ce vă învăţ eu pe voi de parcă aş fi descoperit gaura de la covrig. Cred că toţi ştiţi mai multe decât mine despre comerţul virtual şi şopingul de internet, dar iaca- tă, eu ca pensionarul, având mai mult timp decât alţii mă plimb seara prin virtualia căutând lucruri faine la preţuri bune.
Şi am descoperit un magazin fain de tot de care m-am lipit şi îmi fac cumpărăturile casnice de acolo.
Vă dau adresa:

Şi chiar vă recomand şi vouă produsele pe care le-am recomandat fetei mele:
Cratiţă 3 straturi marmură cu capac 16 cm
Grill 3 straturi marmura 28 cm
Grill pătrat 3 straturi marmură cu capac 28 cm
Tigaie 3 straturi marmură 24 cm cu capac
Este vorba despre linia de vase de bucătărie BLACK DIAMOND, vase din aluminiu turnat cu trei straturi de marmură. Practic, fără moarte, uşor de întreţinut  iar cât despre gătul în el, nu mai vorbesc, ceramica nu se compară cu marmura. O să vă convingeţi singuri după ce vă luaţi şi voi.
Dar nu doar asta găsiţi la CuisineShop.ro, sunt sute de arteicole pe care şi le visează orice gospodină, orice bucătare, diversitate şi preţuri pentru toate buzunarele.
Ia faceţi o vizită acolo, poate găsiţi exact ceea ce vă lipsşte.
Adică nu poate, ci în mod sigur !!!

Niciun comentariu: