În perioada 23-25 noiembrie 2012,
CENTRUL
REGIONAL DE AFACERI AL CAMEREI DE COMERŢ, INDUSTRIE ŞI AGRICULTURĂ TIMIŞ
In parteneriat cu
Asociaţia Naţională de Gastronomie din România
va fi gazda unui eveniment în premieră
pentru Timişoara:
G A S T R
O F E S T 2 0 1 2
Invitat special
CHEF CEZAR MUNTEANU
Moderator
Uica Mihai
CAMERA DE COMERŢ, INDUSTRIE ŞI AGRICULTURĂ TIMIŞ în
parteneriat cu ASOCIAŢIA NAŢIONALĂ DE GASTRONOMIE DIN ROMÂNIA pregătesc timp de
trei zile, timişorenilor şi invitaţilor care vor trece pragul expoziţiei, un
adevărat regal gastronomic.
Deşi este la prima ediţie, GASTRO FEST a reuşit să
trezească interesul a peste 50 de expozanţi, atât din ţară cât şi din Ungaria şi
Serbia. Prin integrarea expoziţiei în proiectul "LINKing businesses with
environment friendly technologies, products and services"- “Parteneriate
între furnizorii de tehnologii, produse şi servicii care protejează mediul” manifestarea
se bucură de prezenţa a zece firme din Ungaria, care vor expune atât produse
cât şi echipamente şi soluţii în domeniu. Proiectul este finanţat de Uniunea
Europeanã prin Programul de Cooperare Transfrontalierã Ungaria-România
(2007-2013) şi cei doi parteneri: CAMERA DE COMERŢ, INDUSTRIE ŞI AGRICULTURĂ
TIMIŞ şi CAMERA DE COMERŢ ŞI INDUSTRIE A JUDEŢULUI CSONGRÁD doresc să
contribuie prin această expoziţie la dezvoltarea economic durabilă în
euroregiune.
Tot odată, CAMERA DE COMERŢ REGIONALĂ Zrenjanin – partener din 1995 ai
CCIAT, va fi prezentă în cadrul manifestării GASTRO FEST, într-un stand
colectiv, cu 5 firme care vor expune
oferta de produse şi servicii din regiune.
Prezenţa în cadrul manifestării a expozanţilor din cele trei ţări va
deschide perspective de afaceri companiilor atât prin prezentarea în standuri a
ofertei cât şi prin participarea la evenimentul ÎNTÂLNIRI DE AFACERI ŞI
BROKERAGE ce se va desfăşura în data de 23 noiembrie 2012.
Pe toată perioada evenimentului organizatorii şi partenerii au gândit un
program conex care va da posibilitatea publicului vizitator să participe activ
şi tot odată să deguste din bunătăţile care vor fi pregătite de o echipă de 8
maeştrii bucătari. şi pentru că GASTRO FEST nu putea fi realizat fără
colaboratori de prestigiu în domeniu, tot programul şi evenimentele conexe se
vor bucura de prezentarea invitatul special CHEF CEZAR şi al maestrului de
ceremonii UICA MIHAI.
PROGRAMUL EVENIMENTULUI
GASTRO FEST TIMIŞOARA
2012
Joi 22 .11.2012 – CONFERINŢA DE PRESA DE LANSARE A EVENIMENTULUI
Vineri 23.11.2012
11:00 -
DESCHIDEREA OFICIALĂ a evenimentului
11:30 – GALA MAEŞTRILOR în arta
culinară (defilare pe covor roşu, prezentare palmares);
12:00 – Lansare de carte – „BUCĂTĂRIND
CU UICA PRIN BANAT” Autor Uica Mihai
13:00 - Prezentarea concursul
GOSPODINA DE AUR – cele mai bune conserve şi preparate casnice
13:00 – 15:00 - PARTENERIAT DE
AFACERI ROMÂNO – MAGHIAR ÎN DOMENIUL GASTRONOMIEI – Sala Timis - CRAFT
14.30 - 17:30 – GASTROSHOW-uri susţinute
de maeştrii bucătari membri ai ASOCIAŢIEI NAȚIONALE DE GASTRONOMIE ROMÂNIA –
Moderatorul evenimentului Chef CEZAR MUNTEANU; Maestru de ceremonii UICA MIHAI
17:00 - 18:00 – PREZENTARE firmei
CĂMARA CU MIRODENII- excursie prin lumea aromelor
20:00 – Inchiderea expoziţiei
Sâmbătă 24.11.2012
10:00 - Deschiderea expoziţie pentru public
11:00 - 13:00 RECORD
NAŢIONAL
GĂIGANA DE 1.000 DE OUĂ –
Preparată de Uica Mihai şi Chef
Cezar, va fi oferită spre degustare publicului spectator
14.00 - 17:00 – GASTROSHOW-uri
susţinute de maeştrii bucătari membri ai ASOCIATIEI NAŢIONALE DE GASTRONOMIE
ROMÂNIA – Moderatorul evenimentului Chef CEZAR MUNTEANU; Maestru de ceremonii
UICA MIHAI
20:00 – Inchiderea expoziţiei
Duminică 25.11.2012
10:00 - Deschiderea expoziţie pentru public
11:00 – Lansarea concursului GOSPODINA
DE AUR – inscrieri (tematica: conserve de casă, dulceţuri, siropuri, murături);
12:00 – 13:00 – DEZLEGAREA LA
PESTE – prepararea in ceaun a unei ciorbe de peste;
13:00 - 14:00 - Demonstraţie de
gătit cu tigăile Delimano (Uica Mihai şi Chef Cezar);
14.00 - 17:00 – GASTROSHOW-uri
susţinute de maeştrii bucătari membri ai ASOCIAŢIEI NAŢIONALE DE GASTRONOMIE
ROMÂNIA – Moderatorul evenimentului Chef CEZAR MUNTEANU; Maestru de ceremonii
UICA MIHAI
16:00 - 17:00 - premirea
Gospodinei de aur, decernarea unor distincţii şi diplome participanţilor;
17:00 - 18:00 - FESTIVITATE DE PREMIERE:
- GOSPODINA DE AUR;
- ASOCIAŢIA NAŢIONALĂ DE
GASTRONOMIE ROMÂNIA;
- PREMIEREA participanţilor;
20:00 – Inchiderea expoziţiei
Un comentariu:
Cum facem rost de carte?
Trimiteți un comentariu