11.19.2012

EVENIMENT CULINAR



În perioada 23-25 noiembrie 2012,
CENTRUL REGIONAL DE AFACERI AL CAMEREI DE COMERŢ, INDUSTRIE ŞI AGRICULTURĂ TIMIŞ

In parteneriat cu
Asociaţia Naţională de Gastronomie din România

va fi gazda unui eveniment în premieră pentru Timişoara:
G A S T R O     F E S T  2 0 1 2
Invitat special
CHEF CEZAR MUNTEANU

Moderator
Uica Mihai

CAMERA DE COMERŢ, INDUSTRIE ŞI AGRICULTURĂ TIMIŞ în parteneriat cu ASOCIAŢIA NAŢIONALĂ DE GASTRONOMIE DIN ROMÂNIA pregătesc timp de trei zile, timişorenilor şi invitaţilor care vor trece pragul expoziţiei, un adevărat regal gastronomic.
Deşi este la prima ediţie, GASTRO FEST a reuşit să trezească interesul a peste 50 de expozanţi, atât din ţară cât şi din Ungaria şi Serbia. Prin integrarea expoziţiei în proiectul "LINKing businesses with environment friendly technologies, products and services"- “Parteneriate între furnizorii de tehnologii, produse şi servicii care protejează mediul” manifestarea se bucură de prezenţa a zece firme din Ungaria, care vor expune atât produse cât şi echipamente şi soluţii în domeniu. Proiectul este finanţat de Uniunea Europeanã prin Programul de Cooperare Transfrontalierã Ungaria-România (2007-2013) şi cei doi parteneri: CAMERA DE COMERŢ, INDUSTRIE ŞI AGRICULTURĂ TIMIŞ şi CAMERA DE COMERŢ ŞI INDUSTRIE A JUDEŢULUI CSONGRÁD doresc să contribuie prin această expoziţie la dezvoltarea economic durabilă în euroregiune.
Tot odată, CAMERA DE COMERŢ REGIONALĂ Zrenjanin – partener din 1995 ai CCIAT, va fi prezentă în cadrul manifestării GASTRO FEST, într-un stand colectiv, cu 5 firme care  vor expune oferta de produse şi servicii din regiune.
Prezenţa în cadrul manifestării a expozanţilor din cele trei ţări va deschide perspective de afaceri companiilor atât prin prezentarea în standuri a ofertei cât şi prin participarea la evenimentul ÎNTÂLNIRI DE AFACERI ŞI BROKERAGE ce se va desfăşura în data de 23 noiembrie 2012.
Pe toată perioada evenimentului organizatorii şi partenerii au gândit un program conex care va da posibilitatea publicului vizitator să participe activ şi tot odată să deguste din bunătăţile care vor fi pregătite de o echipă de 8 maeştrii bucătari. şi pentru că GASTRO FEST nu putea fi realizat fără colaboratori de prestigiu în domeniu, tot programul şi evenimentele conexe se vor bucura de prezentarea invitatul special CHEF CEZAR şi al maestrului de ceremonii UICA MIHAI.


PROGRAMUL EVENIMENTULUI
GASTRO FEST TIMIŞOARA 2012


Joi 22 .11.2012 – CONFERINŢA DE PRESA DE LANSARE A EVENIMENTULUI

Vineri 23.11.2012

11:00   - DESCHIDEREA OFICIALĂ a evenimentului
11:30 – GALA MAEŞTRILOR în arta culinară (defilare pe covor roşu, prezentare palmares);
12:00 – Lansare de carte – „BUCĂTĂRIND CU UICA PRIN BANAT” Autor Uica Mihai
13:00 - Prezentarea concursul GOSPODINA DE AUR – cele mai bune conserve şi preparate casnice
13:00 – 15:00 - PARTENERIAT DE AFACERI ROMÂNO – MAGHIAR ÎN DOMENIUL GASTRONOMIEI – Sala Timis - CRAFT
14.30 - 17:30 – GASTROSHOW-uri susţinute de maeştrii bucătari membri ai ASOCIAŢIEI NAȚIONALE DE GASTRONOMIE ROMÂNIA – Moderatorul evenimentului Chef CEZAR MUNTEANU; Maestru de ceremonii UICA MIHAI
17:00 - 18:00 – PREZENTARE firmei CĂMARA CU MIRODENII- excursie prin lumea aromelor
20:00 – Inchiderea expoziţiei

Sâmbătă 24.11.2012

10:00 - Deschiderea expoziţie pentru public
11:00 - 13:00  RECORD NAŢIONAL
GĂIGANA DE 1.000 DE OUĂ –
Preparată de Uica Mihai şi Chef Cezar, va fi oferită spre degustare publicului spectator
14.00 - 17:00 – GASTROSHOW-uri susţinute de maeştrii bucătari membri ai ASOCIATIEI NAŢIONALE DE GASTRONOMIE ROMÂNIA – Moderatorul evenimentului Chef CEZAR MUNTEANU; Maestru de ceremonii UICA MIHAI
20:00 – Inchiderea expoziţiei

Duminică 25.11.2012
10:00 - Deschiderea expoziţie pentru public
11:00 – Lansarea concursului GOSPODINA DE AUR – inscrieri (tematica: conserve de casă, dulceţuri, siropuri, murături);
12:00 – 13:00 – DEZLEGAREA LA PESTE – prepararea in ceaun a unei ciorbe de peste;
13:00 - 14:00 - Demonstraţie de gătit cu tigăile Delimano (Uica Mihai şi Chef Cezar);
14.00 - 17:00 – GASTROSHOW-uri susţinute de maeştrii bucătari membri ai ASOCIAŢIEI NAŢIONALE DE GASTRONOMIE ROMÂNIA – Moderatorul evenimentului Chef CEZAR MUNTEANU; Maestru de ceremonii UICA MIHAI
16:00 - 17:00 - premirea Gospodinei de aur, decernarea unor distincţii şi diplome participanţilor;
17:00 - 18:00  - FESTIVITATE DE PREMIERE:
- GOSPODINA DE AUR;
- ASOCIAŢIA NAŢIONALĂ DE GASTRONOMIE ROMÂNIA;
                       - PREMIEREA participanţilor;
20:00 – Inchiderea expoziţiei

Un comentariu:

Anonim spunea...

Cum facem rost de carte?