7.25.2011

Tentativa de record mondial

In intervalul 30-31 iulie 2011 Primăria Municipiului Timişoara şi Casa de Cultură a Municipiului Timişoara in colaborare cu Asociaţia Naţională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism România organizează la Teatrul de Vară din Parcul Rozelor ediţia a II-a a Cupei Banatului-tradiţii şi obiceiuri culinare din Banat.

Programul acestui eveniment gastronomic intercultural este următorul:

Sâmbătă 30 iulie 2011
ora 10,00 – Repartizarea standurilor de preparare şi expunere a produselor
ora 11,00 – Pregătirea pentru concurs
ora 12,00 – Expunerea preparatelor
ora 14,00 – Jurizarea preparatelor
ora 18,00 – Premierea concurenţilor

Duminică 31 iulie 2011
ora 11,00 – Start la concursul de gătit pe baza „Coşului secret”
ora 15,00 – Expunerea şi jurizarea preparatelor
ora 19,00 – Premierea concurenţilor

In aceste două zile Ansamblul Folcloric Timişul va susţine spectacole de muzică şi dansuri populare.

Cu acest prilej UICA MIHAI si echipa TVR3 va incerca sa stabileasca un RECORD MONDIAL, fabricand la locul faptei 3.000 de GALUSTE CU PRUNE asezonate cu sirop natural de fructe de padure si smantana.

Un comentariu:

ducecatano spunea...

UICO ÎŢI DORESC SUCCES MAXIM ŞI DACĂ MAI RĂMÎNE O GĂLUŞCĂ PÎNĂ DUMINICA,CÎND SPER SĂ FIU ÎN TIMIŞOARA , O VOI MÎNCA CI CEA MAI MARE PLĂCERE ! DAR PLĂCEREA VA FI DESĂVÎRŞITÎĂ DACĂ VOI REUŞI SĂ DAU MÎNA CU TINE ŞI SĂ NE CUNOAŞTEM PE VIU , NU DOAR AŞA DE PE INTERNET !
DACĂ DĂ DOMNUL SĂ PARCURG CEI 1500 DE KM CE MA DESPART DE TIMIŞOARA , CU BINE , VOI FI SÎMBĂTA SEARA PE LUMINĂ ÎNCĂ , SPER ÎN TIMIŞOARA.ÎNCĂ ODATĂ MULT, MULT SUCCES !TREBUIE SĂ REUŞEŞTI !! ŞI SĂ-MI TII ŞI MIE O GĂLUŞCĂ MICĂ "RECUNOSCUTĂ " !MONDIAL !!!!
MULŢAM FAIN.